Марго Роби разкри новината, че от стрийминг гиганта  са се

...
Марго Роби разкри новината, че от стрийминг гиганта  са се
Коментари Харесай

Няма да има продължение на Карибски пирати с Марго Роби

Марго Роби разкри новината, че от стрийминг гиганта  са се „ отдалечили ” от предлагането за спиноф на франчайза на  с нейно присъединяване в основната роля. „ Имахме концепция и диалози за едно продължение с повече дами и друг тип история, само че наподобява че тя отпада “, сподели Роби в изявление за

За пръв път за евентуално продължение на поредицата без главеното настоящо лице да е Джак Спароу, а женски персонаж, изигран от Марго Роби, заяви през 2020 година " Карибски пирати " е един от най-доходоносните кино франчайзи на всички времена с доходи от над 4,5 милиарда $ от пет игрални кино лентата.
 Денят на 8-милиардния човек: 10 непознати обстоятелството 15 ноем 2022 | Световното население се снабди със своя 8-милиарден човек, разгласи Организацията на обединените народи. Демографите...
Причината за отхвърли на  от продукцията евентуално се базира на ниските доходи от последните кино планове с преобладаващо женско присъединяване на франчайза.

Помним, че даже и с чара и щурото лъчение на Марго Роби в основната роля на „ на DC филмът не съумя да направи възторг в боксофиса и падна надалеч от планувани облаги, макар че отзивите на критиците да бяха много ласкави.

Провалът на проектите за продължение на " Карибски пирати " обаче ни минимум не се отразява на Марго Роби, тъй като работният й график е много ангажиран. С неспокойствие чакаме премиерата на, който ще излезе по кината на 23 декември, различен дълго чакан филм  с нейно присъединяване  ще излезе през юли 2023 година Актрисата работи и по към момента неозаглавената предистория на  под режисурата на Джей Роуч.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР